Феновете на рок музиката ще имат поредната възможност да чуят динозаврите от Accept, които след участието си на Kavarna Rock 2013, отново ще свирят в България, този път в София.

Accept идват с нов албум Blind Rage, който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им. „Най-щастливи сме когато имаме живи участия, а колко вълнуващо е да направиш нов албум и да скочиш отново на сцена и да го изпълниш. Феновете знаят, че могат да разчитат на нас“, споделя Wolf Hoffmann.

Освен новия албум, в София ще дойдат и двете нови попълнения, китаристът Uwe Lulis и барабанистът Christopher Williams, които заместиха напусналите през декември - Herman Frank и Stefan Schwarzmann.

„Феновете на рок музиката могат да се подготвят за истинско зимно шоу. След като видяхме как Accept бяха приети в Каварна сме сигурни, че и столицата ще ги посрещне подобаващо“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата. Първите 300 пропуска ще са в продажба в седмицата след Kavarna Rock 2015 на цена от 40 лева, след това цената ще стане 50 лева, а в деня на концерта входът ще е 55 лева.