Фронтменът на ''Maroon 5'' Адам Лавин разкри, че пише текстовете на любовните си песни за жените, които иска да прелъсти.

33-годишният певец в миналото срещнал "най-красивото момиче" в света на бензиностанция и именно тя послужила като муза за легендарния албум на групата "Songs About Jane".

В интервю изпълнителят призна, че тогава опитал да я впечатли, като й напише специално парче, което й изпял, преди да го запише в студиото.

"Ако момиче грабнеше окото ми, започвах да изпитвам силни романтични чувства към нея. Пишех песни за тях и правех всичко възможно да ги чуят. Несъмнено бях много дързък", сподели звездата.

*Снимкa: Getty Images/ Guliver

Но романсът на Лавин с чаровницата се оказал краткотраен и той останал с разбито сърце. Така секс символът решил да "излее" болката си в албума от 2002 г.

"Връзката ни се оказа кратка, но двамата наистина бяхме влюбени един в друг. Когато скъсахме, сърцето ми бе наистина разбито. Тогава нямах пари. Нито работа. Всичко, с което разполагах, бе момичето на сърцето ми и мечтата да бъда известен музикант", припомни си вокалистът, пише БГНЕС.