Тази събота, 28 май, YALTA CLUB закрива сезона със специалните гости на TAKEOVER - ADAM PORT и DAVID MAYER, основатели и главни виновници за успеха на известния с нетрадиционния си стил и иновативните си артисти берлински лейбъл Keinemusik. Водещите лица в семейството на Keinemusik Adam Port и David Mayer ще свирят в ROOM 2 заедно с момчетата от TAKEOVER - Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov.

Adam Port е един от най-забележителните артисти в Берлин, защото прави нещата по различен и разнообразен начин. Той идва от хардкор средата, минава през хип-хоп стила, преди да достигне до света на техното, в който се влюбва. Вдъхновен от музикални жанрове като дъб, соул и дори рок, Адам вижда възможност там, където другите виждат затруднение. Адам е един нетрадиционен диджей и продуцент, и това просто е неговият стил. Миналата година берлинският диджей спечели многобройни признания за уменията си зад пулта, а последният му трак ‘I Never Wear Black’ става абсолютен летен хит. С релийзи за лейбъли като Cocoon и Defected, Adam Port със сигурност изпъква благодарение на уникалното си диско звучене.

Така, както обича да мисли „извън кутията“, David Mayer е също толкова заинтригуван от експериментирането с различни музикални стилове, въпреки че ясно се вижда, че страстта му към фънка и ударните звуци доминира в творчеството му. И като диджей, и като продуцент, той винаги има собствено мнение, което е интерпретирано в траковете му. Музиката му е микс между техно и хаус, с добавена дълбочина на звука и вайб, който винаги държи публиката развълнувана. Ключови парчета на Mayer са “Fortune”, “Word Is Bond”, “Celsius” и “Sunhole”, както и много хитови ремикси.



Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече са налични и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/ или на е-майл: info@yaltaclub.com.

ЗА YALTA CLUB:
Yalta Club е най-големият, най-старият и най-уважаван клуб в България. Клуба е многократно класиран в топ 100 на клубовете от DJ Mag и е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена. Екипът на Yalta Club стои зад някои от най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity, Armin Only и други.

ЗА TAKEOVER:
ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували световно известните Guy J и Guy Mantzur, Subb-an (резидент на водещите британски ъндърграунд хаус партита „Below”), Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (три поредни години DJ номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen, M.A.N.D.Y, Âme, Dyed Soundorom и Paco Osuna.