Британската поп звезда Адел води преговори с модната марка Бърбъри за създаването на колекция от дрехи, подходящи за по-пълни хора.

Певицата обсъжда идеята с директора на британската модна марка Кристофър Бейли, след като той лично й писал и й помогнал да създаде дизайна на някои от дрехите й.

Кристофър се надява Адел, която ще роди първото си дете от Саймън Конеки по-късно този месец, и стилистът й Гаел Пол да обединят усилията си с марката за създаването на дизайни за стилни, закръглени жени.

"Адел винаги е имала интерес към модата и Кристофър иска тя да работи за него, защото знае точно какво й отива, а и й харесва да участва в творческия процес. Той я покани да отиде в студиото заедно с Гаел и заедно да работят по създаването на нейни рокли за сезона на наградите. Адел участва активно в създаването на роклята си за наградите БРИТ, както и за роклята на Грамитата. Има шанс да създаде колекция за закръглени жени в бъдеще", разкри запознат източник пред британския в. "Дейли Мейл".

Носят се слухове, че певицата може да помогне и за проект Акустик на Бърбъри, който показва млади британски музикални таланти, пише БГНЕС.