Хитовата британска изпълнителка Адел не смята да слага край на кариерата си, но в никакъв случай няма да бърза и с издаването на нов албум, след грандиозния успех на последния си, "21".

Певицата, която спечели "Оскар" за изпълнението на саундтрака от филма "007 Координати: Скайфол", работи по следващия си албум заедно с Раян Тедър от One Republic. Адел обаче иска всичко да се нареди с течение на времето и не желае да бъде притискана със срокове, въпреки нетърпението на многобройните й фенове в цял свят.

"Не съм чул всичко, което тя е направила. Адел ще издаде албума, когато сама реши. Единственият човек, който ще обяви, че работата е завършила, е самата тя, когато прецени, че всичко е готово", казва Раян Тедър.

25-годишната певица отмени датите за турнето си през 2011 г., за да се подложи на операция на гърлото. Малко след това, през 2012 г., тя роди сина си Анджело от приятеля си Саймън Конеки.

"Аз лично не бих използвал думата страх. Тя не се страхува да се върне на сцената. Тя е майка, има малко дете. Когато продадеш 30 млн. копия на един албум, можеш да правиш каквото си искаш, когато си искаш", отговаря Раян на въпрос дали Адел се вълнува отново да пее пред публика.

"Ако е взела решение да тръгне на турне, аз съм сигурен, че това ще бъде най-невероятното турне. Ако реши да не започва, ще се чудим колко страхотен може да бъде този албум. Тя е една на милион, една на 100 милиона, една на милиард", добавя с възхищение към колежката си музикантът.