Можете ли да я познаете? Да, момичето с шарено горнище, спортен клин и нестандартна прическа е Адел! 32-годишната звезда, която отслабна доста през последните месеци, присъства на любимия си карнавал в лондонския квартал "Нотинг Хил". Именно оттам се отбеляза тя и сподели кадър с нестандартната си визия.

На снимката се вижда, че изпълнителката е облечена в стила на събитието - носи бански с триъгълни чашки в цветовете на знамето на Ямайка и шарено долнище. На раменете си държи нещо като корона от жълти пера, а прическата й е доста впечатляваща - асимевтрично разположени афро рогчета.

Визията на Адел допълват халки в различна форма на ушите, обемна верига на врата и нежни гривни с кръстчета, всички позлатени.

Певицата взе участие в традиционния карнавал, който води началото си още от 1966 г., но този път се провежда онлайн заради разпространението на коронавируса във Великобритания.

"Ти направо счупи интернет, скъпа", пишат фенове на изпълнителката по повод най-новата й снимка в социалната мрежа. Други пък не пропуснаха да отбележат транформацията й и да споделят някои съвети за отслабване под публикацията.

Адел претърпя голяма промяна след развода със съпруга си. Тя се изгуби за известно време от общественото пространство, но за рождения й ден я видяхме отново - съвсем различна.

Певицата сподели, че е отслабнала драстично благодарение на усилени тренировки и популярната Сиртфуд диета. Пъроначално тя приемала по 1 000 калории на ден, като всеки ден изпълнявала упражненията, дадени й от нейния инструктор. Ходела и на пилатес.