Адел е поискала тлъст хонорар от 2,5 милиона британски лири за 25-минутен концерт на милионерска сватба на южноафриканска булка.

С британската прима се свързал богаташът Вивиан Имерман, чиято империя за плодови сокове е оценена на 400 милиона британски лири, за да участва с няколко изпълнения на сватбата на дъщеря му Меган.

Венчавката била предвидена в луксозния лондонски хотел "Гросвенър хаус", но южноафриканецът се отказал от услугите на Адел, след като разбрал, че ще трябва да плати по 100 хиляди лири за всяка минута от височайшето й изпълнение, предават от БТВ.

Преди три години Вивиан Имерман отрупал с доста хилядарки покойната Ейми Уайнхаус, за да пее на сватбата на по-голямата му дъщеря Бианка. Но въобще не ставало дума за милиони. Сега бащата на младоженката търси други известни изпълнители, които да пеят за по-малък хонорар.

Загубата на 2,5 милиона със сигурност няма да натъжи особено Адел, след като тя е пред подписване на 10-милионен договор с известна козметична фирма. Певицата преглежда офертите на "Есте Лаудер", "Лореал" и "Диор" за лице на техните продукти.