Британската суперзвезда Адел пусна нов сингъл - за първи път от 6 години насам. Песента Easy On Me е от новия албум на Адел "30", който трябва да излезе през ноември. Тя е балада и разказва за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него. В сряда Адел сподели, че "най-накрая" е готова да издаде албума "30" и го описа като "незабравимо преминаване през най-турболентния период от живота ѝ".

"Въобще не бях близо до това, което се надявах, когато го започнах преди три години", написа тя в Туитър. "Точно обратното. Разчитам на навиците и последователността, за да се чувствам добре, както винаги. И въпреки това съзнателно се хвърлях в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешен смут." В интервю за списание "Вог" Адел, която досега нарича албумите си на ключови възрасти в живота си, каза, че е написала "30", за да обясни развода си на сина си Анджело.

Тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г. "Научих много неприятни истини за себе си по пътя. Освободих се от много пластове, но и се увих в нови", добави тя в Туитър, цитирана от Woman.bg. "Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум.“