Бременната соул сензация Адел се чувства добре и се подготвя за предстоящото раждане.

24-годишната певица няма търпение да стане "майка на пълен работен ден", съобщи приятелят ѝ и бъдещ баща Саймън Конецки, пишат от inews.bg.

Адел съобщи новината, че чака първото си дете в края на юни, но оттогава успява да запази уединението си и да не коментира темата.

Въпреки че тогава тя не уточни в кой месец на бременността е, информациите сочат, че ще роди в началото на следващия месец.

Коментарите на Конецки също говорят, че бебето ще се появи всеки момент. Пред британския в. Mail on Sunday той заяви: "Бебето ще се появи съвсем скоро. Ужасно съм развълнуван. Адел се чувства добре и просто нямаме търпение!"

Двойката започна да се среща през миналата година. Изпълнителката на "Rolling in the Deep” официално призна, че със Саймън са двойка през юни – когато обяви и щастливата вест за първото им дете.

Конецки е бил забелязан из бижутерски магазини - вероятно в търсене на годежен пръстен, за да предложи на любимата си.

Междувременно сътрудникът на Адел, Дан Уилсън, потвърди, че тя е започнала да работи по третия си студиен албум, макар че излизането му по всяка вероятност ще бъде отложено, за да може да се посвети пълноценно на майчинството.