Адел отново прикова вниманието върху себе си, след като се появи на афтърпарти на Оскарите, организирано от Джей Зи и Бионсе. Британската поп звезда бе неузнаваема и шокира гостите с напълно променена визия. Миналата година Адел се раздели с над 20 килограма за сравнително кратко време и в момента няма и спомен от онази пухкава чаровница. Изглежда звездата продължава да отслабва.

Според „Дейли мейл“ в момента певицата се е стопила с цели 44 килограма. Звездата започнала да се храни здравословно, като изключила захарта от менюто си. Хранителният ѝ режим е основно растителен. Певицата консумира къдраво зеле и елда, които ѝ помагат за потискане на апетита и активират „кльощавия ген“ в организма. Диетата съдържала едва 1000 калории на ден. Гласовитата дама се е посветила изцяло на здравословния начин на живот и не излиза от фитнес залата.

Близки до звездата издават, че тя е започнала да посещава тренировки по пилатес и резултатът вече е налице. Основната причината за драстичното отслабване на Адел е синът ѝ Анджело. Той я вдъхновил да се раздели с излишните килограми. „Тя стигна до момент, в който не се чувстваше добре.

Знаеше, че трябва да се промени, защото иска да бъде здрава майка, която да се отдаде изцяло на грижите за сина си. Фокусира се върху здравословното си състояние, а не върху свалянето на килограми“, обясни преди време пред People близък на звездата.

източник и снимки:woman.bg