През 2012 г. adidas Originals празнува специална годишнина: 40 години откакто легендарният знак с трите листа бе представен като лого на марката. Днес продуктите, които носят този знак, са част от Originals колекцията, a хората, които ги носят, зачитат тяхната автентичност и оригиналност.

През сезон пролет / лято 2012, аdidas Originals въвежда нови и вълнуващи продукти, които ще задоволят вкусовете на стрийт и лайфстайл потребителите. Наред с всички тези атрактивни предложения, adidas ще изненада своите фенове със супер яко парти, много подаръци за всички, подлудяващи миксове, готина Originals атмосфера и невероятния Fedde Le Grand.

Тази събота – 5-ти май, в Yalta Club, adidas Originals ще посрещне DJ Fedde Le Grand и ще отпразнува своята годишнина с шеметно Le Grand парти.

Вече тръпнем в очакване на артиста, който определи изминалата 2011г. за супер успешна. Такава оценка му даде и гилдията. Fedde Le Grand беше отличен с две от най-престижните награди на състоялата се през март в Маями Winter Music Conference. International Dance Music Awards му връчиха приза за „Най-добър ремикс” за супер хита, който сътвори от парчето на Coldplay “Paradise”, а Beatport за „Най-добър техно трак” за друг сингъл, който издаде с Toolroom Records – „Metrum”. От сега е ясно, че 2012 г. също ще е толкова успешна за звездната му кариера. Последното му парче, което излезе през март –Turn It, вече щурмува класациите на Beatport.

Изненадите не спират дотук! В три поредни дни от 3-ти до 5-ти май можете да участвате в играта на adidas Originals и да спечелите супер яки adidas продукти. Единственото, което трябва да направите, е да посетите Facebook страницата на Yalta club https://www.facebook.com/yaltaclub и да познаете какъв оригинален продукт сме скрили в кутията на adidas. Всеки ден ще излъчим по един победител или първият, познал скрития продукт. Наградите ще бъдат обявени на страница на Yalta club във Facebook, а в магазина на adidas на бул. Витошка 5 ще можете да получите трофеите си. Успех!