Повече адреналин и много любов ще видят зрителите на bTV в новия епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”, тази събота, 20 ноември, от 16:00 часа.

Златка Димитрова  ще устрои невероятно шоу за зрителите. Този път декорът и действието напомнят на гладиаторски филм, в който освен битки, драматична любов има и опасно остри токчета.

Златка е сред ВИП гостите на мача на нейния любим Благой Иванов. Нашето момиче е изключително развълнувано и поради факта, че в същия ден Багата има рожден ден. Ако той победи, вечерта ще бъде двоен празник, но ако загуби, ще настане голяма трагедия.

Златка губи самообладание и докато Благой раздава удари на ринга, тя започва скандал в публиката.



Срещу кого скача Златка и ще има ли щастлив край най-важната вечер за плеймейтката, ще стане ясно тази събота от 16:00 часа по bTV.

Анн Джи отново е във вихъра си. Екипът на предаването присъства на фотосесия във фитнес залата, където Ани е с ранга на кралица. Става ясно, че певицата е спечелила куп награди за красота и изваяното й тяло я прави почти богиня в очите на фитнес маниаците. По-важното е, че до нея отново има мъж и то не един, но кои са те ще стане ясно в новия епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Русата профсъюзна лидерка Бориса е притеснена за прическата на кучето си и въпреки недоволството на домашния любимец, тя е твърдо решена да се справи с купищата косми, които то оставя след себе си.

Екипът на предаването отиде с нея, кучето и приятеля й на ветеринар, където докторът изгуби ума и дума при вида на „нашето момиче”. Сексапилната звезда е решила и още нещо – да увеличи броя на татусите по тялото си. Къде ще е новата татуировка и чие име ще носи завинаги Боби върху себе си?

Пленителната Биляна Йотовска този път не е единствената звезда върху корицата. Малката Никол прави първите си стъпки в моделството и заедно с мама Биби се снима за корицата на бебешко списание. На фотосесията присъства и бабата на Биляна, която разсъждава върху по-еротичните снимки на красавицата. Става ясно, че бабата на Биби напълно подкрепя внучката си, макар самата тя никога да не е носила грим и да е далеч от суетата.