Златка Димитрова е от жените, които няма да премълчат, ако някой им направи забележка, която не е основателна или е просто заядлив и злобен коментар. Съвсем скоро красивата плеймейтка сподели красива своя кадър, на който я виждаме в ролята на балерина. Вероятно никога не сме си представяли, че можем да видим Златка в подобна светлина. Красавицата написа към кадъра "Душа", но на английски.

В коментарите някои потребители, които явно са добре запознати с балета и всичко свързано с него, побързаха да отбележат, че стойката на Димитрова не е правилна и има доста да поработи върху сее си в това отношение. Един от коментарите обаче породи по-сериозен спор, в който се намеси и самата Златка. Коментарът е написан от адреналинката Яна Христова, което го прави по-интересен, защото идва от човек, имащ опит в танците.

"Злати, нищо лично, харесвам те ама това не е правилно. Падьоми, колена, гръб. Има още много да потренираш да не кажа, че на тази възраст е невъзможно. Не се обиждай“, на пръв поглед нищо сериозно, но последвалите отговори предизвикаха леко напрежение. Някои от потребителите, включително адреналинката, се чудят дали става дума просто за реклама, или Злати е започнала да се занимава с балет. Самата тя обаче отговори категорично: "Ако прочетете статуса, ще разберете, че нито го тренирам, нито е реклама! Типична черта на бг", сподели тя, включвайки се в дискусията.

Яна от своя страна отсече: "Да, разбрах, че е просто фотосесия. За човек, който се е занимавал дълги години с балет, това е грозно, но нека да е Бг черта, по-успокояващо е. Поздрави съжалявам, ако съм те обидила". Златка коментира, че Яна ѝ паднала в очите и определи поведението ѝ като "елементарно". "Че и ме блокира, но поради каква причина.", завършва още един от коментарите на Златка. Други потребители защитиха плеймейтката, но сагата се заплете още повече, след като Христова се завърна в дискусията.

"Ето ме върнах се и не ми е много приятно, но ми казват, че много си чешете езиците. Явно не ме разбрахте . Аз епитети не използвам и не обиждам. Приемам градивна критика. Не съм инфлуенсър, професионална танцьорка съм . За вас съм проста селянка, злобарка и завистлива няма лошо! Явно обичате да го взимате лично и навътре, пак няма лошо! Бъдете здрави!", гласи отговорът на Яна, с което се сложи край на онлайн спора.

източник:vbox7