“Денис и приятели” с трансферния удар на лятото – привлeче адреналинка. Студиото на “Денис и приятели” се позиционира в Америка
  
Буквално часове преди затварянето на летния ТВ-прозорец, адреналинката Ваня Георгиева неочаквано премина в предаването “Денис и приятели”.

Това е най-гръмкият трансфер за предстоящия ТВ-сезон.
  
“При Денис ми е най-добре. Искам да бъда оставена да творя на спокойствие в студиото”, заяви Георгиева и добави, че е изключително поласкана, че са поканили именно нея в шоуто.
  
Своя дебют в късното шоу на националната телевизия Ваня ще се преквалифицира в ново амплоа, а именно – “меланхолинка”. Каква точно ще е ролята й зрителите ще могат да разберат в първото издание на “Денис и приятели” от новия сезон.
  
Освен Ваня, в студиото на Денис Ризов ще дебютират и още две красиви момичета – “Мълчаливото момиче котка” Кристин и мистериозната блондинка Аделина. След като цяло лято издирваше нова котка, Денис повери знаковата роля на брюнетката Кристин Илиева, която е завършила балет и ще асистира водещия през третия сезон на “Денис и приятели”.


  
Една от големите изненади на новия сезон е американското студио на предаването.

Още от първото издание на “Денис и приятели”, то ще бъде позиционирано в близост до Манхатън и една от най-красивите нощни гледки в света.

И през този сезон гостите на Денис ще могат да оползотворяват бара в студиото, където барманката Роси ще продължи да ги посреща с чаша студена бира или отлежало уиски.
  
“И през третия сезон ще продължим да бъдем едно наистина освободено предаване и ще се опитаме да забавляваме зрителите и да ги срещаме с успели и стойности хора и, разбира се, с качествена музика” каза Денис Ризов и допълни, че “Денис и приятели” продължава да бъде убежище срещу простотията и чалгата.
  
През новия сезон ще има и редица нови и интересни рубрики, сред които и образователните минутки “Историята според нас”.

В рамките на третия си сезон предаването ще се опита да преразкаже историята на света през призмата на интелигентния хумор.