Бившата адреналинка Яна изживя поредния си шок.

След като преди години се раздели с бащата на детето си, който я пребиваше, красавицата мислеше, че най-после е попаднала на свестен човек в лицето на модела Радослав Куцев.

Един ден обаче съвсем случайно адреналинката го хвана в леглото с мъж, пише в. „Всеки ден", цитира .

Цялата драма се развила преди около месец, когато Яна заварила гаджето си с любовник в собственото й легло.

Красавицата не можела да повярва на очите си, защото Радослав е шампион по кану-каяк, студент е в Националната спортна академия и нищо в биографията му не й било подсказало, че може да си ляга с мъже.

*Радослав участва в клипа на фолк певицата Роксана към песента й "За тебе, бебе"

Оказало се обаче, че той не просто спи с представители на своя пол, но и взима пари за това забавление. Радослав от години бил познат в гей средите в България като жиголо и имал цял списък с постоянни клиенти. Тарифата му била между 150 и 200 лева на час в зависимост от исканите услуги, разказаха отлично запознати източници.

Последните публикации на Радослав са доста интересни и явно насочени към Яна. Една от тях гласи: "Докато ти спиш аз живея", като Куцев е отбелязал, че се намира в столичен клуб, а другата звучи доста по-поетично:

На по старите му снимки могат да се засекат и коментари от вече екс любимата му, като последния е придружен и от снимка:

Припомняме, че Радослав участва и в един от актуалните фолк проекти - той е в главната мъжка роля в клипа на фолк певицата Роксана към парчето й „За тебе, бебе“.

сн.: Фейсбук