До Холивид стигна адреналинката Яна, станала известна у нас с порноклипа си. Красавицата е част от новия филм на Дисни -  "Дъмбо". Лентата ще се появи на бял свят в края на месеца.

Яна е избрана след редица кастинги. Попада във филма благодарение на художествената гимнастика. Бившата адреналинка на "Господарите" тренира дълги години грациозния спорт.

"Имаше изисквания да можем да правим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме, са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по цял ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще правим. Два месеца снимахме в Англия", призна Яна, която очаква второ дете в началото на лятото.

Женското царство на 4 Magic

Изцяло новото игрално приключение Дъмбо, дело на Дисни и визуалния режисьор Тим Бъртън, е базирано на любимата класическа история, където различните са обичани, семейството е ценено, а мечтите се сбъдват. Собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) вербува бивашата циркова звезда Холт Фариер (Колин Фарел) и неговите деца Мили (Нико Паркър) и Джо (Финли Хобинс) да се грижат за новородено слонче, чиито огромни уши го правят за посмешище във вече замиращия цирк. Когато обаче те откриват, че Дъмбо може да лети, циркът сякаш се преражда. Това привлича вниманието на сериозния предприемач В. А. Вандевър (Майкъл Кийтън), който иска да включи на всяка цена странното създание в новия си зрелищен цирк – Дриймленд. За целта той наема и атрактивната акробатка Колет Маркант (Ева Грийн), която да изпълнява номерата заедно с Дъмбо и така да привлекат още повече зрители. Скоро обаче грижещият се за Дъмбо Холт открива, че под външния блясък на цирка се крият дълбоки и мрачни тайни, и нищо не е така, каквото изглежда.