Бившата адреналинка Яна Христова живее на ръба на мизерията и едва свърза двата края. Репортер на „Всеки ден" засече блондинката на Околовръстния път в София, където тя слезе от автобус 111 и се отправи пеша в посока южния квартал „Бъкстон".

Христова беше облечена със спортен екип и не носеше никакъв грим на лицето си. Яна спокойно може да мине в още една категория „бивша" - красавица. Танцьорката в момента не изглежда никак добре. Кожата й е зле поддържана, русата й грива също изглежда изгорена и занемарена, сякаш сама се вапца с най-нисък клас боя за коса.

Според източници на вестника бившата танцьорка от „Господари на ефира" е изпаднала в немилост, защото никъде не искат да я наемат на работа. Тя обикаля фитнес залите в София, където се предлага за инструкторка, но без успех, най-вероятно заради скандала с порното й, което собственият й мъж и баща на детето й разпространи.

Срещата на нашия репортер с Христова потвърждава тази информация, защото в „Манастирски ливади" и „Бъкстон" се намират две от най-скъпите и луксозни фитнес зали в столицата.

*Сн. Всеки ден

„Може да обикаля спортните центрове в търсене на мъж и богат спонсор, който да я издържа. Това е модерна практика сред златотърсачките у нас, които си купуват карта за някой скъпарски фитнес с единствената цел да си намерят чичко паричко", коментираха пред вестника ни запознати с практиките на продажните жени у нас.

Преди няколко месеца Яна заяви, че не може да се пребори за сина си. Младата майка разказа, че бащата на детето й го е отнел от нея още в началото на това лято. Блондинката е разделена с мъжа си от няколко години. През септември 2010 г. покрай русата адреналинка отново се разигра подобна драма. Тогава Яна публично обяви, че детето й е отвлечено от бащата.

Въпреки че съдът постановява, че родителските права са нейни, бащата Ивайло Христов отказва да върне детето в продължение на няколко месеца. Тогава Яна обвини Агенцията за закрила на детето в бездействие. В крайна сметка родителите се разбраха за кратко и малкият Емил остана при майка си, която едва смогва да го издържа.

*Яна и Ивайло, сн. Булфото

Заглавна снимка: Булфото