Бившата адреналинка Яна Христова отвлече сина си Емил от баща му.

Новината съобщил пред BIG5.BG разтревоженият родител, който не знае какво се случва със сина му.

Медията твърди, позовавайки се на достоверни източници, че порно адреналинката е взела малкия Емо от татко му и без всякакво обяснение не дава на детето да се вижда с родителя си.

След уговорка майката се е скрила и лъже бащата, че е в Бургас. Лично той на два пъти установява къде е детето и вместо да бъде на детска градина, където да се обучава и играе, малкият е по кафетата с непознати за него мъже.

Още по притеснително е, че детето придружава майка си по нощните клубове и денс залите, докато тя танцува.

Емил често е оставян сам и без надзор. Детето има изграден режим, който сега обаче не се спазва. Директорката на детската градина свидетелства, че Емил не посещава заведението.



От две години 6-годишното момченце живее при татко си Ивайло Леков, който поема всички разходи по отглеждането и възпитанието му. Самата Яна се е съгласила доброволно малкият да живее на адреса на Леков. Дори наскоро е подписала ново споразумение, с което доброволно дава правата и грижите на бащата. Редакцията на BIG5.BG разполага с документа с подписа на адреналинката.



Преди време Яна издействала ограничителна заповед с фалшиви медицински документи и свидетели като завела дело за отнемане на бащинството и родителските права.

Въпреки че Ивайло не забранявал контактите на сина си с майка му, Яна постоянно вдигала скандали, с което допълнително травмирала психически детето. От януари 2015 г. поведението й спрямо Леков рязко се влошило. Адреналинката обиждала и заплашва по телефона бащата на сина си. Досега Яна всячески пречи, нарушава уговорките и лишава Емо от социалните си контакти, режима на обучение и игри.