Адреналинката Яна, която за малко се раздели с танците, за да се отдаде на отглеждането на сина си, отново се върна на денс сцената. Първата й публична изява беше на поредното парти на „Метрополис", където зад пулта се изяви световноизвестният DJ Адам Байер.

Яна разкърши снага пред техно феновете и с това безспорно заяви намеренията си оттук нататък отново да вдига градуса на настроението с танците си. Адреналинката и партньорката й на сцената Невена Воденичарска бяха облечени с уникални тоалети на авангардната дизайнерка Мира Бъчварова.

Изявата на Яна изключително много допадна на организаторите на „Метрополис", които заявиха желанието си да я ангажират и за следващото си шоу.

Блондинката вече има поводи за радост, що се отнася до работните й ангажименти. В личния си живот обаче Яна няма толкова късмет. След бурна любов с дизайнера Ивайло, в края на лятото двамата се разделиха. Адреналинката сама се зае с грижите за малкия си син Емо, разчитайки единствено на помощта  на своите родители.