Ballantine`s и YALTA CLUB продължават поредицата True Music – глобална музикална платформа, подкрепяща талантливи и иновативни артисти.

След гостуването на един от най-атрактивните холандски диджей Franky Rizardo, второто парти от поредицата ще бъде на 28 януари, в компанията на Adrian Hour и DJ Diass.

Както при първото издание на True Music, избора на гост не е случаен. Когато става въпрос за техно музика от Южна Америка, има само един водещ диджей и неговото име е Adrian Hour. Той е отдаден на електронната музика от ранна възраст, привличайки към себе си вниманието на някой от най-значимите клубове в Аржентина, когато сформира дуото 2 Robots.

По-късно, през 2013 стартира соловата си кариера, когато издава първото си EP “Speaking Groove”. Подписвал е с престижни лейбъли като Toolroom, Suara, Stereo Productions and Yoshitoshi, а ремиските му моментално се превръщат в хитове, включително този на Downpipe за Underworld, Mark Knight &D.Ramirez.

Преди сета на Adrian Hour на пулта ще застане един от най-обичаните диджеи на българската сцена-DJDiass.

В глобален мащаб партньор на Ballantine's в платформата True Music са пионерите в live-streaming-а на underground партита от всякакви локации по света – Boiler Room. С Boiler Room е свързана изненадата, която от Ballantine’s са подготвили за всички присъстващи на партито!

На 1 февруари 2017 г. един от всички присъстващи на събитията ще спечели 2 билета за посещение на Boiler Room парти с Maya Jane Coles на 9 март 2017 година в Мадрид, като самолетните билети и настаняване също са обезпечени.
@Ballantine's Bulgaria има още една изненада към музикалните фенове – 50 билета за безплатен вход за събитието с Adrian Hour и отстъпка от цената на редовния билет за всички останали, които се регистрират за събитието тук: https://www.eventbrite.com/e/ballantines-true-music-with-adrian-hour-support-by-diass-yalta-club-tickets-31095034084