Николета Лозанова се зарече да взриви медиите с коментарите си за световното първенство по футбол в ЮАР и ето, че на сайта "Под тепето” се появи и нейното второ творение по горещата тема.

След като селекционира идеалния отбор на Мондиал 2010, макар и само на малки вратички заради липсата на цели 11 красавци според нейните критерии, сега силиконовата брюнетка навлиза в дебрите и на самата игра...

"Ах, Форлан! Ей, Желсон! Ох, Торес! Голям шамар отнесе онази вeчер Европа, при това от онази част от Стария континент, която сякаш не принадлежи към нашето евро семейство - Швейцария. Кръстоносците ритнаха в нахъсаните богаташки дупета испанците и дори май забиха боц в слабините на едни от личните ми фаворити преди днешния мач - Фернандо Торес и Давид Вийя.

Тия двамата се чудеха на табла ли играят, или цъкат голф срещу сринатия палавник Тайгър Уудс (мале, тоя е по-голям мръсник и от мен). Появи се един Желсон и скъса мрежата на испанските фукльовци. Въпреки, че съм сигурна в евро успеха на Мондиала, тези испанци много ме травмираха.



Торес се кипри като на конкурс за къса косица, а Фабрегас се прави на пират с тая добре контролирана от електрическа машинка брада. Айде малко естетика, колеги... Виж, чилийците са готини, въпреки, че се озориха. Още помня онези двама грозновати класици Иван Саморано и Марсело Салас. Май ще имат достойни заместници в ЮАР. А тоя русоляв пич с феноменално тяло Диего Форлан направо ми къса нервите. Трябваше да вкара още поне един гол, за да стане персоналният ми фаворит за голмайстор. Засега е персоналният ми фаворит за "Мистър Мачо” на първенството."