Лазар Кисьов, добре познат на публиката с участието си в "Music Idol" и последвалите успешни самостоятелни проекти, ще представи за първи път пред публика най-новото си парче "So Far Away" на 9 май, Денят на Европа. Той ще участва в грандиозния концерт пред храм-паметника "Александър Невски", организиран от Представителството на Европейската комисия в България.

"So Far Away" носи клубно звучене с много актуални денс ритми и лятно настроение. Песента е на английски език и ще се бори за място в денс чартовете. Музиката и текстът към "So Far Away" са дело на самия Лазар, а аранжиментът - на един от най-талантливите млади композитори и аранжори в България - Светльо Къслев.

Темата на сингъла е за любовта и чувствата, които поражда раздялата с любимия човек.

Лазар споделя, че идеята за песента му хрумнала докато бил на участия в чужбина и не бил се прибирал в България няколко седмици. "So Far Away" или "Толкова далече", е заглавието на песента. Дали съм я написал за някой, който много ми е липсвал по това време? Да, мисля че точно така се получи. Изумително е как, когато си далеч от човека, който те вдъхновява, раздялата отключва творческия ти импулс" - казва певецът.

Лазар вече засне и клип към песента с екипа на режисьора Тенчо Янчев. "Още не искам да издавам подробности за видеото на "So Far Away". Направихме нещо различно и съм много доволен от снимките. Ще го коментирам съвсем скоро, след като бъде завършен" - обяснява Лазар.

източник: