Айвън вече не крие хомосексуалните си предпочитания. Нели от "Огледала" изгонила хищния стриптийзьор, понеже го спипала на калъп с мъж. 

След като красавицата Нели от „Огледала” и водеща на „Бъди звезда” натири окончателно стриптийзьора-танцьор Айвън от групата „Maximus”, той се отдал напълно на хомострастите си, и то с 19 години по-младо момче. Мишена на мераците му е ученикът абитуриент Асен Митев. Историята датира още преди една година, когато Айвън попаднал на гимназиста от 133-то СОУ „А.С.Пушкин” с преподаване на руски и западни езици /на ул. „Шишман” - до хотел „Радисън” – /б. а./ случайно. Айвън клъвнал по момчето от пръв поглед.

След като станали и приятели във „Фейсбук”, Айвън разгледал профила на Асен, който там бил изтипосал и разголени снимки. Плахата им кореспонденция градирала до предложения за сценична кариера и популярност. В началото на април тръгнали заедно по кафенета и заведения.

Но вече след абитуриентския бал на момчето, от дума на дума, от кафе на кафе, Айвън убедил интимната си жертва, че може да го направи звезда. Момчето лесно се „хванало” на въдицата на ненаситния и влюбен до уши в него Айвън и бързо се явило на специално организиран за него „вътрешен” кастинг, пред момчетата от стриптийзгрупата. Тогава обаче те разочаровани установили, че младежът нито може да пее, нито да танцува. Това обаче не разубедило амбициозния тарикат Айвън-Иван, родом от град Габрово, и той измислил друга схема, за да привлече "агнешкото" пред себе си. Асен го е уредил за барман в едно от елитните нощни заведения на „Златни пясъци” - кабарето "Мръсни танци".

Там групата му това лято ще има редовни участия и Айвън отново е намерил нова професия - артистичен продуцент на атракционния комплекс. Другото заведение, с което работел Айвън като мениджър, било в курорта „Слънчев бряг”, но там нямало опции за бармани, а само за еротични танцьори, за какъвто красивият Асен Митев не става.

Вече навършилият 19 години възпитаник на руската гимназия в София е плътно до своя покровител Айвън. Консумацията е неизбежна.

За хомонаклонностите на амбициозния танцьор се заговорило още когато той бил водещ в гейбар преди години във Варна. Там го открил Илиян или по-известен, като „Фокси” от първата стриптийз-формация в БГ - „Чип енд Дейл”. Те заедно направили впоследствие групата „Maximus”. По-късно Айвън натопил Фокси на тогавашния им шеф – сегашния евродепутат Слави Бинев, че продава дрога в заведенията му и така го отстранил от лидерското място. Обсебващият и амбициозен Айвън по това време се лепнал за красавицата Нели, която била доста наивна да вярва, че ще намери най-после примерен и добър баща за сина си Иво Карамански – Младши. Така чрез нея, той си пробивал път в медийното и светско общество и действал на всички фронтове за реализиране на амбициите си. А те не са за подценяване - от стриптийзьор до водещ на еротично шоу, а по-късно той се провъзгласил и за мениджър и лидер на групата, след което стана и певец. След като предложи на Нели брак, взимайки пример от героя на Том Круз от филма „Джери Магуайър“, той бе заловен в изневери. Нели го изгони и се влюби в Сашо-Среброто, от когото роди момиченце. След раздялата Нели запази пълно мълчание за сексуалните подвизи на Айвън, с когото беше изкарала 6 - годишна връзка. В светските среди се заговори, че ненаситният за секс скорпион-стриптийзьор е бил заловен няколко пъти в мъжки обятия.

На всичкото отгоре официалната версия за раздялата между Айвън и Нели от „Огледала”, била, че тя го спипала с различни женички „на калъп”, последната от които била уж красива и много палава рускиня, но голата истината била грозна, но пък много ясна – Айвън правел тайно секс с мъже, дори си позволил в нетрезво състояние да се похвали пред неколцина познати и непознати, че бил спал и със самия певец Миро от „Каризма”.

След раздялата с Нели "двуцевката" Айвън ще не ще, се върнал да живее в общото жилище, което държали от години под наем с групата в един от крайните квартали на София – „Младост”. Там се тъпчели като в наркокомуна!...Танцьорът завързал бурна хомовръзка с едно от момчетата си, но тя се разпаднала, защото Айвън се заплеснал по агнешкото във „Фейсбук” на име Асен Митев. На "Златни пясъци" новоизлюпеният артпродуцент е подготвил интимно посрещане на рождения ден през юли на новата си сърдечна тръпка...

Тази година находчивият юрист с габровска хитрина успял да омая и да склони естрадната легенда Марги Хранова да направят дует!

На всичкото отгоре не преставал да преследва, настоятелно и напоително, но вече само професионално, и продуцента и музикант Денис Ризов от „Ахат”. Почти бил склонил милионера да продуцира заради него специално ново тв-предаване, в което именно Айвън да бъде водещият. Шоуто трябвало да стартира наесен.

Какво ли ще стане, когато Денис разбере за хомозаложбите на Айвън и тарикатския му обсебващ  характер, питат се наблюдателите?

Източник: Blitz.bg