Guns N Roses искат тишина и пълна дискретност при престоя си в България.

На 6 юли пристигат всички банди, които ще се изявят през първия ден от фестивала.

Trivium, Clawfinger, Heaven Shall Burn, Scar Symmetry, Sweet Savage и екипите им ще бъдат настанени в един от петзвездните хотели в София, където да могат да релаксират преди изявата си на 7 юли.

Тишина и дискретност са изискванията за престоя на Аксел Роуз и музикантите от Guns N Roses.

Легендарната банда държи на приветливи и просторни стаи и не желаят да бъдат обезпокоявани от никого, докато си почиват преди шоуто.

Guns N’ Roses пристигат с два екипа професионалисти и ще се подготвят за участието си на вече издигнатата сцена на стадион Васил Левски още от 7 юли.

От големия колектив на пътуващата банда, специално ВИП отношение е задължително условие за Аксел и мениджърите на двата екипа.

Членовете на бандата ще използват специални псевдоними, за да запазят дискретността и спокойствието си по време на престоя в столицата ни.

Никой от персонала от хотела на звездите не бива да нарушава спокойствието им, не само в и пред стаите им, но и на целия етаж.

Изрично споменато в райдъра им е, че всеки екип трябва да бъде настанен на един етаж. И никакво ранно ставане! Определено животът на Guns N’ Roses по време на турне не е по-малко луксозен от обичайното им ежедневие.

Изискванията на Аксел към хотела са да бъде в президентски апартамент, който да е просторен и добре проветрен преди настаняването му. Колкото по-голямо е леглото, толкова по-добре.

Организаторите на феста обявиха, че феновете на Guns N’ Roses ще могат да си купят билети само за втория ден на Sofia Rocks - 8 юли 2012г.

От утре – 6 юли, сутринта в цялата мрежа на Eventim.BG влизат в продажба еднодневни билети само за 8 юли - денят, в който хедлайнери са Guns N’ Roses, а преди тях на сцена ще се изявят гигантите от Iggy And The Stooges, Kaiser Chiefs, Within Temptation и Ugly Kid Joe.