Вижте как е изглеждала поп звездата преди силикона и екстеншъните.

Сигурни сме, че изобщо не сте могли да познаете, че това е Аксиния. В първия момент дори и ние не можахме да разпознаем в лицето на кльощавия модел една красива поп певица.

Аксиния си тръгна от къщата на ВИП Брадър, а преди това пофлиртува с Багата. Колкото и странно да изглежда, Аксиния е просто неразпознаваема, преди пластичните операции и силикона.

Никой не би разпознал в лицето на този модел на бельо, лицето на силиконовата хубавица, по която Багата хлътваше все по- сериозно.

В зората на кариерата си певицата не е била съвсем грозно патенце, но доста е трябвало да се потруди, за да се превърне в красив лебед. Моделката е просто неузнаваема на снимката, плоска като дъска с ребра, които се броят и видимо доста по - тънки устни, пишат от kliuki.bg.

Потресени форумци си задаваха въпроса: „Това ли е същото момиче, което е на кориците на мъжките списания?“. Ето това правят пластичната хирургия, екстеншъните и гримът с една жена днес. Предвид старите си снимки, Аксиния изобщо няма нищо против пластичната хирургия и силикона. Нищо, че трябва да търпи етикета силиконова кукла.