Всичко, което се случва в Къщата и което виждат зрителите, е нагласено от ВИП Брадър, за да създаде нечий образ и да го внуши на зрителите, каза Аксиния в свое интервю.

Видях го по себе си. Аз в никакъв случай не съм тренирала по три часа на ден, но като изрежат и монтират кадрите и като ме снимат няколко пъти във фитнеса, излиза, че по цял ден стоя там.

Бони също не мърмори непрекъснато. Тя избухна два пъти, защото Ники я предизвика, но това се преекспонираше непрекъснато и не зная защо й се създава образ на скандалджийка. По скоро трябваше да я дават в кухнята, където стоеше най-много и ни готвеше.

Камелия само два пъти се държа като уплашено дете, но това се разби на няколко кадъра и сега като гледам предаването, излиза, че тя непрекъснато плаче. Иван Ласкин е страхотен пич, пуска шеги и майтапи, разказва различни неща, веселяк е, а му създават образ на мърморко.

Дават само кадрите, когато спори с някого, или назидава някого. Най-учудващо ми е какъв образ ще изградят на Мариана. Тя ме номинира, но аз не й се сърдя. Направи ми услуга.

Много я харесвам, фенка съм й, но при нея не дават нищо друго, освен как стои и пуши. Или стои и говори в спалнята. Отстрани изглежда ужасен интригант, но тя съвсем не е такава.

Живеехме си добре, смеехме се и се шегувахме. Когато изгледах епизодите, се ужасих.

Излиза, че сме се хванали за косите и непрекъснато се караме и сплетничим.

Не зная каква е целта на ВИП Брадър, но образите, които натрапва от екрана, не са същите хора, с които аз бях в къщата.