Актрисата София Джамджиева се подигра с тийнсензацията Гери-Никол. Пишман актрисата се надсмя на последната имитация на певицата в „Като две капки вода“. Гери влезе в кожата на Деси Добрева и изпълни песента „Катерино момe“, напомня "Марица". 
В личния си профил София е публикувала нейното преобразяване в къдравата певица преди година. Джамджиева също имитира Деси, но с песента „Лудо младо“.

На страницата си написа: „Изведнъж реших, че съм много готина“, точно след изпълнението на Гери. Вероятно нейното мнение съвпада с това на Фънки, че варненката не е успяла да пресъздаде успешно образа и по този начин иска да изтъкне себе си, че нейната имитация от пети сезон е в пъти по-добра.

Истината е, че София завижда на по-успешните участници. Още в нейния сезон не успя да преглътне факта, че Миро, Десислава и Михаела Маринова винаги получаваха най-силна зрителска подкрепа, без значение доколко добре са успели да пресъздадат образите.

София имаше няколко успешни удара, но заради слабия вот на зрителите така и не успя да спечели нито един лайф. Още тогава си пролича, че не може да преживее фенската маса, която имат по-популярните й колеги.