Снежните виелици в София ще бъдат разтопени в новогодишната нощ от атрактивен парти бус, пълен с актьори и музиканти, завихрени с музика и танци, готови с изненади за всички столичани, които решат да се присъединят към забавлението на колела от 22 часа на 31 декември до ранните часове на Новата година.

Новогодишно изтърбушване на столицата обещават партньорът на Салма Хайек от снимания у нас филм "Септември в Шира" Ники Станчев (познат още от "Стъклен Дом" и "Столичани в Повече"), пеещата актриса Анна-Мария Чернева (Мис София 2009) Петър Борисов (рокаджията Scar Fate) и техни колеги.



Тримата са тандем от пролетта, когато заснеха заедно новия български късометражен филм с фантастичен елемент „Бар Желание“.

В музикалния бус ще бъдат още композиторът Милен Апостолов, актрисата Олга Дочева, певецът Александър Савов - Йоди (Екс Фактор), допълва актьорът и режисьор Ники Станчев, който е собственик на филмово студио Mindcrime, а догодина излиза пълнометражният му игрален филм "Момичето от низката земя", с който дебютира като филмов режисьор.



Снимки: Личен архив