Необикновена тренировка, придружена от снимки, цветя, пожелания и вълнуващи моменти, получи националният отбор по художествена гимнастика – девойки, от актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев.

Поводът за изненадата беше рождения ден на една от талантливите състезателки Биляна Писова, която е сред големите фенове на "Откраднат живот" и мечтае от дълго време да се срещне с участниците в най-успешния медицински сериал в България.



"Най-важното е да бъдете заедно и да се подкрепяте. Хубавите неща са още по-приятни, когато ги споделяме с хората около нас", сподели Димо в разговор с младите почитатели.

"Един ден тези деца ще печелят олимпийски медали, а ние ще се радваме, че сме имали възможност да се запознаем с тях. Обичам да правя изненади – необходимо е само желание, за да направиш някого щастлив", разказа пред камерата на NOVA Дария, която заедно с Димо поднесе огромен букет на рожденичката в залата на младите надежди.

На големия въпрос на отбора дали ще има трети сезон, актьорите загатнаха, че най-доброто предстои с още по-интересни развръзки.

Димо и Дария също получиха изненада – част от оригиналната хореография, която отборът подготвя за предстоящи състезания, пише Sportal.bg.