Красива нуди фотос на Неда Спасова и Филип Буков обикаля социалните мрежи тези дни. Младите звезди от „Откраднат живот“ позират голи в страстна прегръдка. В този сезон те играят двойка в лентата, като отношенията на сестра Кая и младия нахакан доктор Хаджихристев са сред най-вълнуващите сюжетни линии в сериала

Изглежда актьорите искат да създадат още по-силно впечатление на зрителите, като направят специална еротична фотосесия извън снимките на сериала. Филип Буков е отскоро в "Откраднат живот" и въпреки надменното му поведение бързо стана любимец на зрителите. Най-вече на жените, които имат мокри сънища с актьор и като нищо ще се превърне в новия секссимвол на българското кино, пише show.blitz.

Отношенията на техните герои в българския сериал са доста противоречиви. Личи си, че между тях има химия, но егото на Хаджихристев е толкова голяма, че не спира да унижава своята любима, което води до множество проблеми. Зрителите съчувстват на Кая Райкова, която не случва на мъже и все страда, заради "задници", както се изразяват нейни почитатели в мрежата.