Италианският мега дует Ал Бано и Ромина Пауър, който ще гостува у нас на 16 декември в зала „Арена Армеец“, отправи сърдечен поздрав към българските си почитатели.

След дълги години, в които двамата изпълнители бяха разделени в личен и професионален план, България сега има уникалната възможност да ги види отново заедно.

Двете златни имена на италианската музика отправиха лично послание и поканиха родните фенове да се срещнат на живо преди един от най-големите празници в годината – Коледа. „Заповядайте на грандиозен спектакъл на 16 декември в София с нас Ал Бано и Ромина Пауър. Ще се радваме да се видим, очаква ви прекрасно шоу!“ – казват с усмивка мега звездите на Ботуша.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец".

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Всички новости и актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia.