Символът на италианската музика Ал Бано е подготвил голяма изненада за публиката у нас по време на грандиозния концерт със Софийска филхармония – изпълнение с талантливия му наследник Яри Каризи.

На 5 ноември в Арена Армеец баща и син ще обединят сили за един емоционален и изненадващ дует специално за българските фенове.

Ексклузивно за родните почитатели на красива италианска музика, Ал Бано е решил да покани големият си син, който е изключително добър музикант с уникален глас и неподражаема харизма. Несъмнено Яри Каризи е наследил таланта на именитите си родители - Албано Каризи и Ромина Пауър.



Синът на най-продавания дует в историята на музиката гради успешна самостоятелна кариера в Италия. Той е сгоден за дъщерята на легендарната актриса Орнела Мути - моделът Найке Ривели, която е неотлъчно до него по време на многобройните му участия. Очаква се красавицата да придружи Яри Каризи и по време на визитата му у нас.



Концертът на италианската суперзвезда Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец.

Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор е MOKO Solution.

Повече информация тук.

Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.