След над 55 г. на големия екран легендата на Холивуд Ал Пачино изглежда свеж по улиците на Лос Анджелис и не показва намерение да се отпуска, констатира "Дейли мейл".

Роденият на 25 април 1940 г. Пачино бил в добра форма, когато се отправял да обядва в италианския ресторант "Мадео" в Ел Ей. Стегнат в традиционния си черен костюм, идеално лъснати обувки и без вратовръзка Скарфейс се разхождал по улиците на големия град. Завършек на тоалета му били черни очила и пръстени по ръцете.



Според изданието доста по-младата му приятелка аржентинката Лусила Сола се забавлява достатъчно със звездата от сагата "Кръстникът", след като е до него вече четири години.

Актьорът, който се направи на добро ченге в "Серпико", дели грижите за 13-годишните си близнаци Антон Джеймс и Оливиа Роуз с бившата си партньорка Бевърли Д`Анджело. Миналия месец в Канзас сити Ал Пачино каза пред свои почитатели"Аз съм разведен, каквото и да означава това". В интерес на истината актьорът никога не се е женил, но се е радвал на компанията на доста красавици, твърди на страницата си KansasCity.com, пише БГНЕС.