Колкото и да се опитваме, след случилата се катастрофа преди време, която пийналия Максим предизвика, и при която загина един човек, а едно момиче може би завинаги ще остане инвалид, някак не можем да редим суперлативи за иначе талантливия фигурист.

Но тъй като наскоро Албена Денкова и Максим Стависки станаха родители, ще трябва за малко да забравим негативните емоции.

Детенцето, което им се роди няма никаква вина за случилото се, и не бива да носи тежкия кръст на миналото, както и да бъде изкупителна жертва за греховете на родителите си. Все пак то е една невинна душица, която може да бъде само обичана, но не и хулена.

Факт е, че родителите му преодоляха суеверията си и се престрашиха да покажат сина си в публичното пространство, Тримата се появиха с тримесечния си наследник на концерта на Васко Василев. От години те споделят близко приятелство с известния цигулар, затова решиха да уважат музикалното събитие заедно с бебето.

Синът на спортистите – Даниел, се появи на бял свят през февруари, но заради страха от хорската неприязън към Максим, те избягват да разхождат бебето навън и Албена стои затворена у дома, общувайки само с членове на семейството си, пише mamita-bg.com.