Комедийната актриса Албена Михова от година и половина е сама и този факт започва много да й тежи.

Депресията вече яко тресе блондинката и тя се е примирила, че ще остарее сама и в компанията на куп котки, твърди в. "Уикенд".
Покрай Албена не липсвали мераклии, но нейната непокорност и дух ги плашела ужасно. След като бе зарязана от Тома, Албена имаше флиртове с няколко ухажора. Никой от тях обаче не успя да я укроти и тя отново остана сама.

„Тя не си търси сериозно гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й вече е тийнейджър и тя няма никакво желание да му ражда братчета или сестричета”, разкриват близки до актрисата.

Самата Албена също неведнъж е споделяла, че няма никакво намерение отново да бута колички и да сменя памперси. Предпочита да се развива в професионална насока, а най-голямата й мечта е да открие собствена актьорска школа.

Заради липсата на желание за сериозни стъпки в личен план, Михова си търси мъже само за забавление. Всичко обаче са по-млади и в даден момент започват да я натискат за сватба и деца. Именно неразбирателство на тази тема раздели блондинката с Тома Здравков.

Албена на няколко пъти на шега отбелязала, че няма да се сърди, ако Тома си хване някоя млада мацка, за да му роди наследници и я остави намира. С тези си приказки сама предизвикала края на отношенията им. След раздялата, тя страдала седмица-две и се върнала към нормалния си ритъм на живот.



В действителност, това е нищожна драма в живота на Албена, която остава сирак на 13 години и свиква да разчита само на себе си. Именно затова не може да си представи да слугува на някой друг. Така последната й връзка с футболиста Николай Колев стана със статус "отворена" и постепенно преминала само в приятелство

„Тя не иска да има сериозен мъж в живота си, но все пак иска да има човек. Това противоречие много й пречи, защото всички около нея или я използват, или искат да я променят”, признават близки до актрисата. Точно за това и Албена напълно се отчайвала от силния пол, пише БЛИЦ. Не вярвала, че отново пак ще се влюби от цяло сърце, но пък се надявала, че поне може да се позабавлява, докато още е млада.