Албена Михова ще бъде гост в студиото на токшоуто „Търси се…” тази събота, 22 май, от 11:00 часа, по bTV. Дали в живота е толкова смешна и забавна колкото в „Господари на ефира” и „Пълна лудница” и кои са житейските й драми, ще разкрият най-близките хора на актрисата.

Първата среща за Албена ще бъде с колегата й Румен Угрински, с когото се познават още от студентските години. „Албена трябва да допуска повече хора до себе си, за да видят какъв страхотен човек е. Най-щастлива е, когато има човек, който я обича”, ще сподели Угрински.

Към студентските години ще я върне и Димо от група „Пиф”. Оказва се, че двамата са живели заедно като студенти и до днес са изключително близки. „Тя ми беше като майка. Переше, готвеше, а когато се разболеех ми даваше хапчета”, ще разкаже Димо.

Той ще разкрие, че най-трудният период в живота на актрисата е раждането на сина й Мартин. „Това беше доста труден 3-годишен период за мен – и финансово, и професионално”, ще сподели Албена. Тя ще признае, че в момента с бащата на детето й са в много добри отношения, макар че той вече да има друго семейство. През какви препятствия е преминала любовта им, за да се стигне до раздялата, актрисата ще разкрие за първи път в студиото на „Търси се…”.

Зрителите ще видят и сина й Мартин, който ще изненада майка си в студиото. Въпреки че е много забавна, ще стане ясно, че Албена е и доста строга майка. „Много прилича на мен и затова не ми е лесно”, на шега ще сподели тя, а Мартин ще разкаже какво е да живееш с толкова щура майка.

За това как се е променила от дете до днес ще разкаже първият братовчед на Албена – актьорът Теодор Елмазов. Актрисата ще се върне към спомените за своите родители, които си отиват от този свят, когато тя е едва 13-годишна.

Емоционална ще бъде срещата на Албена с режисьора Бина Харалампиева. „Албена почука на вратата ми, за да поиска работа в театъра и с това ме спечели, защото избра по-трудния път. Трябва повече да вярва в себе си и винаги да е с високо вдигната глава”, ще сподели директорката на Малък градски театър „Зад канала”.

„Не се срамувам да поискам работа, случвало ми се е да правя много компромиси. Но театърът е мястото, където не искам никога да спра да работя”, ще признае Албена.