Албена Вулева е прекрачила не малко от Десетте божи заповеди, одумват я запознати с делата й.

Освен плювните по редица популярни личности, които бълваше от ефира на предаването си „Сигнално жълто", скандалната блондинка обичала често да присвоя вещи, които не й принадлежат.

Хора от обкръжението на една от най-скандалните участнички във „ВИП Брадър" обясняват, че Вулева е клептоманка и понякога просто не може да контролира желанието си да краде.

Действията на Албена „лява ръка - десен джоб" станаха публично достояние през 2006 година, когато на два пъти бившата водеща бе хващана да краде различни стоки в столични хипермаркети.

Първата кражба на Вулева бе замразено пиле, което тя си сложила в торбата с лични вещи и не предала на касата за маркиране от продавачката. Охраната на магазина обаче спрял нисичката блондинка на изхода и орезилена в деянието си, тя бе принудена да заплати закланата кокошка.

За щастие на водещата тогава от супермаркета проявиха разбиране към нея и не подадоха жалба в полицията за кражба, какъвто принципно е редът с подобен тип джебчии.

Не така се разви ситуацията обаче при повторното хващане на Вулева в крачка.

През 2006 г. в хипермаркет „ХИТ" в софийския квартал „Младост" Албена се опита да отмъкне няколко кутии с евтина българска козметика.

Охранителите видели още на камерите как журналистката слага помадите в чанта си и при плащането на стоките на касата тя изобщо не извадила кремовете.

Вулева била спряна от гардове на магазина на входа, които й обяснили, че вещите й подлежат на проверка.

Откритите откраднати кремове и дезодоранти или трябвало да бъдат върнати, или платени, само че тогава Албена влязла в ролята си на водеща на „Сигнално жълто" - разкрещяла се с обидни думи към всички в магазина, хванала под ръка личния си охранител и двамата офейкали с автомобила си.

Управата на супера обаче решила да не оставя нещата така и веднага подала сигнал в 7-о РПУ.

Проверка на „Всеки ден" показва, че последната преписка за кражба на Вулева е от 2006 година. Албена обаче все още не се е излекувала от клептоманията си, разказват нейни близки.

Тя често обичала да си присвоява чужди неща и се осмелявала да краде дори в моловете, като успявала да прескочи алармената система, късайки защитните пластмаси на дрехите в пробните.

Така водещата се сдобивала с нови и модерни дрехи, за които не плащала и стотинка.