Малцина знаят, че едва 19-годишна, още преди да стане известна, Албена Вулева сключва брак.

Мъжът, в когото се влюбва лудо, се казва Валери Вулев и тогава се занимава с бизнес. Но съвместното им съжителство не продължава дълго.

„Ако ме питате защо се омъжих, не мога да ви кажа. Зададох си същия въпрос още на следващия ден след сватбата и не намерих отговор. Мисля, че това беше едно прибързано решение. Голяма патка съм била”, споделя скандалната журналиска, цитирана от Story.



Защо се стига до раздяла и какво точно се крие зад баналната фраза в бракоразводното дело „несходство на характерите”, историята и самата Вулева мълчат.

„Знам подробности за този брак, но това е личният й живот и не е моя работа да го коментирам”, запазва дискретност и нейна близка приятелка от години, с която Story се свърза.

Интересното е, че бившите съпрузи се разбират добре и до сега, а Албена е запазила запомнящата се фамилия.

След развода тя тръгва по пътя на телевизионната си кариера - от „Центрум груп“, през сутрешния блок по тв ВЕК и телевизия „Евроком-България“, където е парламентарен репортер. Там се среща с водещата с Венета Райкова и двете стават близки. Но не задълго.

Мълви се, че мъж лежи в основата на скандала между блондинките, заради който и до днес дори не се поздравяват. Става въпрос за колега от телевизията, с когото Вулева заформя афера и дори двамата за кратко живеят заедно. Но и Венета имала апетити към въпросния левент и успяла да го вкара в леглото си под носа на колежката.