Албена Вулева, която яхна вълната на известността след края на „Биг Брадър", пропиля шансовете си да стане водеща на предаване по някоя от националните телевизии.

„Най-вероятно ще си остане в „Евроком" и този сезон, имала е една-две оферти, но ги е отказала, и то по съвет на майка си Людмила", разкриха за „Всеки ден" запознати.

Причината сигналножълтата журналистка да върне направените й предложения била, че според нея парите, които й дават, са много под нейните качества. Вулева искала да заработва поне 5 бона на месец, колкото слагат в банковите си сметки по-известните имена в тв ефира.

От Нова телевизия обаче, които се свързали с нея и й направили предложение да направи своя версия на „Горещо", били склонни да й дават само 3000. Албена решила да се направи на труднодостъпна и да каже „не".

Това секнало желанието на продуцентите да я канят и така Вулева отново ще трябва да се задоволява с позицията си в кабеларката.

С получения хонорар от „Големия брат" Албена възнамерявала да покрие свои стари дългове и заеми. Журналистката дава много пари за различни бездомни животни и инициативи в помощ на безпризорни кучета и котки.

Вулева не е единствената, чиято слава след риалити шоуто не издържа особено дълго. Ива Екимова, която направи не малко заявки, докато беше в Къщата, че настървено желае да се върне на екран, също не получи никакви примамливи предложения и явно ще продължава да копа в пиар бизнеса си с надеждата, че и нейното слънце ще изгрее някой ден.