Враждата между Албена Вулева и Ваня Червенкова се задълбочава.

След като бизнесдамата успя да осъди опонентката си, конфликтът продължава. Ексводещата на „Сигнално жълто” буквално се изгаври и направи брутално сравнение.

Вулева оприличи Червенкова на глиган. Това тя направи в своята „Фейсбук” страница, където сподели материал за диво животно, което е вилняло из Слънчев бряг. „Да не е била Ваня Червенкова... че приликата е потресаваща!” Това е написала блондинката над снимката от материала.



В друг свой пост тв водещата пише: "Защо грухти свинята? ! Символичната, административта глоба по Закона за защита на животните няма да иде за помия за свинската зурла, а ще се влее в държавния бюджет. ., ако е рекъл Господ. Един свинюргел, колкото и да пълни двойни гуши и тройни шкембета на адвокати.... Не са и свършили никаква работа. Не призна съдът свинята за човек! Само аз съм тази, която както обявих мога да вталя Свиня по стълбите на съдилищата. Тепърва ще сурка напукани копита из съда един глиган вехт, подут, подпухнал. ..То, че със съдебен акт свинята за човек не може да се провъзгласи е ясно, но аз ще дресирам Свиня да се държи в обществото на фини дами, така че да не разнася след себе си незаличима смрад на помия, копита и кочина. Грух -грух! Нека дебелариумът за свини започне сега!"

Припомняме, че вчера Ваня Червенкова лично се похвали, че е осъдила устата русокоска в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес.