Поизтупаната от нафталина тв водеща Албена Вулева има ново гадже.

Явно на журналистката от кабеларката „Евроком" не й върви не само с телевизиите, ами и с мъжете, защото напоследък блондинката се е преориентирала към представителките на своя пол.

Вулева е била забелязана в компанията на по-млада от нея дама в едно от елитните заведения в курорта Слънчев бряг. Двете жени, видимо щастливи от компанията си и държейки се ръка за ръка, присъствали на откриването на сезона по Южното Черноморие този уикенд.

Бившето момиче на късмета в някогашното шоу на Къци Вапцаров явно е закъсало не само с избора си на партньори, ами и с парите. След като с приятелката си се бръкнали за 20 лева куверт, лесбо партньорките останали с пари само за едно сокче и минерална вода.

Вулева си избрала за събитието имидж на фурия от зората на чалгата. Водещата биела на очи с бухнала прическа, минижуп и кожено яке. Сякаш за да бъде забелязана още повече, юристката по образование непрекъснато вадела телефона си от найлонова чанта, за да си прави селфита.



„Двете останаха цели 5 часа заедно, на една маса, пускаха си ръце под нея, но явно никоя от тях не искаше да бъде мъжът и да почерпи другата, защото си останаха на сокче и вода през цялото време и въобще не им стана неудобно", коментираха присъстващи на партито.

Вулева напоследък нямала почти никакви приходи, защото рейтингът на предаването й „Психодиспансер" се въртял около нула, което означава, че надали ще види приходи от реклама някога.

Според източници любимата на Албена била една от най-популярните в лесбийските среди и неведнъж била засичана в компанията на важни персони.

„Явно на Албена й писна да се занимава с мъже, които само я използват и после я зарязват. Лошото е, че въпросната й нова партньорка също винаги е разчитала на богати лесбийки, които да я издържат, и на бившата звезда от „Сигнално жълто" Вулева ще й се наложи да бръкне надълбоко във финансовите си запаси, греши, ако си мисли, че ще се случи обратното", коментираха запознати.