Тв водещата Албена Вулева, която участва и в предаването „Звездни стажанти”, проговори за първи път пред списание LOVE style за раздялата си с дългогодишния си приятел Недик Недев.

„Не сме заедно от една година. Нямаме конкретна причина, просто връзката ни се изчерпа напълно. Десет години бяхме заедно и влязохме в една инерция. Отношенията ни преминаха в едно другарство, превърнахме се в добри съквартиранти и нищо повече. Просто ни се разделиха пътищата. Не е имало драми или противоречия, даже сме в добри отношения”, споделя Вулева пред LOVE style.

Въпреки това обаче, тя не поддържа никаква връзка с него и не я интересува, че той вече има нова любов. Самата Албена не иска да коментира дали има приятел в момента, само издава, че е щастлива в личен план, защото не допуска никакви нещастия.

*Недик и Албена, сн. Булфото

„Не искам да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изнервени и недоволни майки, в каквато аз никога не искам да бъда”, откровена е тв водещата.

Тя е категорична и че не иска да се среща с родния си баща, когото не е виждала от 20 години. „На този етап след толкова време няма никакъв смисъл. Баща ми никога не ми е липсвал. Нищо не изпитвам към него!”, доверява Албена.

Скандалната тв водеща признава, че заради работата си е била заплашвана, но никога не се е страхувала за живота си. Скоро тя започва ново предаване в духа на „Сигнално жълто”, но ще засяга най-различни сфери от живота. Тя се вижда и като победител в „Звездни стажанти”.

Заглавна сн. Love style