Тежко хормонално разстройство преобрази Албена Вулева.

Авторката на незабравимото „Сигнално жълто" е качила близо 30 кила за последните няколко месеца и буквално не прилича на себе си.

Наскоро Албена се появи на изява на Петя Буюклиева и сащиса певци и журналисти с външния си вид. Куп нейни близки се изредиха да й честитят бременноста, но блондинката с присъщия си ироничен тон заяви, че не е бъдеща майка, пише в. "Уикенд".

„Подула съм се от лекарства. Също като Наталия Симеонова, ама на нея не й честитят бебета" - саркастично отбеляза в типичния си стил Вулева. Тя обаче съвсем насериозно обясни, че проблемът с килограмите й е голям и не може да открие лек. Куп изследвания не успяват да насочат докторите на какво се дължи подуването й. Засега й е поставена диагноза хормонално разстройство и тя пие хапчета. Ефект от тях обаче няма и макар да гладува, Вулева не може да спре пълнеенето.

„Навремето се подиграваше в предаването си на всеки излишен килограм на известните личности. Сега й се връща" - коментират нейните антифенове, които не са никак малко в хайлайфа.

В момента Албена работи като редактор в хитовото светско шоу на ТВ7 „Виенско колело" и отдавна е загърбила периода „Сигнално жълто". Доскоро тя беше водеща и на предаването "Панаир на суетата", но ненадейно се оттегли от поста си.