Жълтата устатница Албена Вулева е станала двойна, видя HotArena.

Тя се появи с майка си в НДК в нощта на изборите. Двете дами влязоха в залата за пресконференции с любителска камера и микрофонче, с които си играеха на журналистки. Застанала до слабичката си майка, Вулева изглеждаше огромна, затова и явно политиците не смееха да се измъкнат от въпросите на рускинята.

Захажаева, която е на възраст, в момента изглежда с по-младежка фигура от известната си щерка, коментираха я скучаещи в залата. Вместо да прикрие напълняването си, бившата водеща се беше облякла с къса рокля и боти до глезените, възможно най-неудачния избор.

Под снимката в социалната мрежа Вулева написа: "Не съм толкова дебела, от снимката е, да знаете. Ама я споделям, че нямам много снимки от изборите."

Че е натрупала поне 15 килца в сравнение с фигурата си по време на престоя си във ВИП брадър, където показа бедра на газела, стана ясно едва когато устатата журналистка хукна да записва с камерата си ген. Румен Радев. През годините Албена ту напълнява, ту отслабва.

През 2012-а медиите я изкараха бременна в четвърти месец, след като лъсна с корем. Тогава се заговори, че е качила килца от хормонално лечение, пише „България днес“.