Орлин Павлов е победител във "Вип Брадър 2012".

Певецът остана на финалната права с Фънки, но в крайна сметка го пребори с 55.8%.

Устатата водеща Албена Вулева направи първия си коментар за победителя Орлин.

Според хапливата блондинка, практиката в това шоу е победителят винаги да бъде човек, който не се набива на очи, а характерите и индивидуалностите да не се приемат.

Журналистката допълни, че не би определила Павлов като лидер и носител на нова енергия, защото няма твърд и упорит характер. "Не изпъква, което е огромна спънка и в музикалната му кариера", заяви още Албена.

"В този сезон поне имаме утехата, че победителят е носител и на положителни качества. Орлин е приятен, добре изглеждащ, възпитан, талантлив, артистичен и модерен."

Албена Вулева отсече, че застава твърдо зад ярките персонажи в предаването. Според нея шоуто е било изцяло в ръцете на Фънки, Къци и Златка.

Бившата водеща на "Сигнално жълто" заключи, че едни от най-скучните и незабележителни участници в шоуто са били Аксиния, Багата и Никол.

"Багата, добре, че се напи да разбера, че е вътре, а и защото Златка рева по него?"

Вулева е изненадана от факта, че Никол е останала до финала на шоуто. "Изумена съм, че изобщо изкласи до края, но това е, защото никой не я беше забелязал, че е там", мисли Албена, пишат от blife.bg.