Албена Вулева все още е тайно влюбена в Люси Иларионов.

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ и продуцентът имали кратка, но бурна връзка преди години. Двамата се залюбили по време на едно от първите интервюта на устата блондинка, когато била едва прохождаща журналистка, информира в. „Всеки ден“.

„Той беше много културен и мил, а да не говорим, че изглеждаше страхотно“, споделила влюбената Вулева пред приятелки тогава.

Искрите между двамата продължили няколко месеца, а съседи потвърждават, че Иларионов често посещавал апартамента на водещата в столицата.

Край на романса им сложил Люси, на когото му писнало да търпи изцепките на устата блондинка, която още тогава сипела злоба и обиди срещу всеки, който не бил на нейното мнение.



„Колко ме е излагала пред приятели. Човек не смее да се появи с нея на обществено място, кой знае каква поредна излагация ще му докара. А аз трябва да си гледам кариерата“, споделил тогава певецът пред приятели.

Типично в свой стил известната със злобния си нрав Вулева и до ден днешен не спира да напада бившата си изгора, и то по всякакъв повод. Последно Албена заяде Иларионов за килограмите и не пропусна да спомене и настоящата му приятелка – певицата Ани Хоанг.

„Той се е превърнал в една топка лой. За всичко е виновна любимата му, която го тъпче с всякакви калорични неща. То не може да се живее на понички, баклава и чипс цял живот. Беше много по-слаб и красив преди“, изцепи се Албена в социалната мрежа.

Злите езици шушукат, че причината за злъчното й отношение е именно отказът на Иларионов да комуникира с нея, след като са се разделили, пише pik.bg.