Албена Вулева: Пратих злобното и невъзпитано същество 100 Кила да кротува в ъгъла!

10 юни 2016 | 16:39
Прочетена
4886
 

Името на Албена Вулева всява страх и паника сред т. нар. шоубизнес. Родните знаменитости треперят да не попаднат в устата й, тъй като е до болка откровена и остра в коментарите си. Участието й в „Звездни стажанти” го доказва, а пред „ШОУ” журналистката ни завежда в задкулисието на формата и разкрива какво стои зад победата на 100 Кила. Прави на пух и прах рапъра, както и бизнесмена Стефан Шарлопов, който го играеше главна фигура в риалити продукцията.

- Албена, доволна ли си от участието си в „Звездни стажанти” и трябваше ли да бъдеш уволнена?
- Доволна съм от моето си представяне. Що се отнася до уволнението ми, то беше капакът на падението на Шарлопов, което можеше да си позволи в рамките на предаването. Той се изложи най-много и срина своя авторитет, ако изобщо е имал такъв, защото не беше познат и известен на всички хора. Направи безброй много гафове именно от бизнес и мениджърско естество. И пикът на всичко беше моето уволнение.

Ние видяхме всъщност един човек, който саботира своите съотборници и проваля конкретна задача, т. е. той проваля бизнеса ти и срива всичко, заради свои лични вражди или съревнования с някой вътре. 100 Кила не работеше през повечето време, с нищо не е блеснал. А Шарлопов го оставяше, защото, например, е от ромските малцинства и той ги харесва. А уволняваше хора, които са работили и са направили нещо. В един реален бизнес, ако оставиш саботьора и бездарника, за сметка на образованите и качествени служители, ти ще се окажеш една бутафорна фигура в шоу програма на дърти години

Моето уволнение е едно фиаско за мениджърските умения на самия Шарлопов. Веднага стана ясно, че това е някаква сценарна нужда да бъда аз уволнена. Вероятно, за да може бруталният ромски представител (100 Кила – б. а.) да изпъкне, защото в мое присъствие той беше сложен там, където трябва да се намира – да кротува в ъгъла. Не можеш да скачаш с незавършен осми клас по главите на доказани и образовани хора.

Но това не е някакъв негов проблем, защото ние много добре знаем ромските малцинства как са. Явор е един типичен представител на ромското малцинство и няма как да се учудваме на поведението му. Странното е, че останалите не противодействаха, а най-неприятното е, че продукцията толерира това нещо и едва ли не го прави пример за подражание. Без да си учил, без да имаш качества и да си абсолютно бездарен, някой те нарочва и започва да те лансира и ти можеш да просперираш, без да имаш лични качества.

Иначе самото уволнение като такова не е проблем, стига те да си бяха направили елементарния труд да измислят аргументи, които да минат. Но аргументът: „Аз няма да уволня ромския представител, защото няма. Ти можеш всичко да си направила, но аз не мога да те надприказвам”, няма как да мине. Аз съм си много доволна, винаги вземам правилната страна и затова се представям достойно. Не се излагам.


*Албена смята уволнението си за тотално падение на продукцията

- Защо не успяхте да се сработите с Явор?
- Виж сега, той Явор с никого не успя да се сработи, както целият му етнос не се сработва с България години наред. Това същество е типичен представител на неговия етнос. Те са социално неприемливи, неконтролируеми и той показа едно нагло, арогантно и безпардонно поведение. Скачаше по главата на съотборниците си, брутално се налагаше и ги беше притиснал в ъгъла. Никой не искаше да му противодейства, за да не стане още по-гнусно и те да се омърсят. Гадно е да се бориш с простотията, защото и ти трябва да слезеш на това ниво, за да те разбере простакът, трябва с неговия език да му говориш. Неприятно им е на хората да се занимават с това, но трябва. Аз като отидох в мъжкия отбор, видях Тити Папазов и Юлиан Константинов, доказали се мъже в своите професии, как ромският представител с незавършен осми клас ги тъпче, ходят по тирлици и не смеят гък да кажат.

Съществото 100 Кила е абсолютно некомуникативно, злобно, невъзпитано и няма как да се сработиш с него. След като му направих забележка, той разбра и се сви в ъгъла. По този начин може да се работи с него, а не да го оставиш да ти се катери по главата. Но той сам по себе си не е проблем, защото в България не е като да не сме виждали роми. Като се качиш в градския транспорт, те настъпват такива по краката и главата, подсмърчат сополи около теб и т. н. Въпросът е, че самата продукция и набеденият за бизнесмен Шарлопов не поеха своята отговорност, не дадоха правилен пример, не направиха някакво послание от екрана. А легализирахме наглостта на цял един етнос - “с нахалство към прогрес”. Много тъжно, но това се получи.

- Килата намекна за някакви стари предавания, в които явно си го подиграла по някакъв начин?
- Аз въобще не го знам този човек кой е. Видях го в това предаване. По времето на „Сигнално жълто” той изобщо не е бил известен, а на мен специално и след това. Аз не знам от къде Шарлопов е запознат с него, петте му деца това ли слушат вкъщи? Направих си труда да видя какво е сътворил този човек, защото дядо Шарлопов все повтаряше колко е креативен. Викам си: „Чакай да видя. В предаването не го видяхме да е креативен, може пък навън”. Видях как пее „п*тки на масата” и после спрях да гледам, защото не се знаеше какво още можеше да видя. Не ми е познат този човек от никъде, та чак пък да съм се занимавала с него. Това е единствената му творба, която си пуснах. Мернах още една, която се казваше „Сливенският кашкавал”, но просто нямах смелост да я пусна, защото не се знаеше от къде може да извира този кашкавал (смее се).

Нямаме стари вражди с него, но като всеки ром той е достатъчно хитър и прозорлив, имат я вродена тази хитрост да усещат от къде може да им дойде дебелият край. Много добре беше усетил, че с мен такива циркове не може да играе, няма как да ми се прави на звезда. Дошъл ми от Аспарухово в София, преди ми ял циганска баница, а сега софийска! На мен ми е все тая, защото аз цял живот съм си била тук в София, не съм от никоя махала излязла. Да ми се звездее някакъв неук човек, просто няма как да стане и той много добре го беше усетил и затова, още преди да ме пратят в техния отбор, той имаше едно опасение от мен. След моето изгонване той тройно изнагля, като че ли празнуваше Банго Васил!

Толкова се радваше, че са ме махнали и ще може да си разиграва коня, защото другите са слаба ракия и никой няма да иска да го постави на мястото му. Както и в цялата страна никой не иска да ги слага там, където им е мястото. И винаги се намира един Шарлопов – я държавата, я някое министерство, което да ги бута напред и да ги стоварва с камиони на нормалните българи - да ги храним с нашите данъци. Той проблемът е много голям, не става въпрос за едно шоу. Ние тук виждаме един мини модел – взели сме един необразован и нагъл ром, който го бутаме и мачкаме останалите. Ей така става и в държавата – циганите крадат ток, билети не плащат, нашите данъци ги хранят и те си разиграват коня, а ние стоим в ъгъла, защото дори Европейският съюз няма да ни защити, понеже не сме роми. Това е положението.- Но има и участници, които твърдят, че Килата е креативен, не е мнение само на Шарлопов?
- Народът, особено българският, има неприятното качество да бъде овца. Шарлопов повтаряше тази реплика, не знам от къде е чул думата креативен. 100 Кила имаше две задачи, в които се изяви като проджект мениджър – в едната продаваха дюнери и спечелиха благодарение на Пламен, който докара приятелите си да напазаруват за по 300-400 лв. Другата задача беше, когато правехме вайръл видео и ромът спечели с възстановка на цигански катун – безобразен кич, цигания, стоп кадър на ромската махала, където беше вързал една коза за дърво и каза, че това било еднорог. Липсваше само един килим да перат отпред и да опнат просторите и щеше да е върхът. Това са двете идеи и креативността на ромския представител.

Той твърди, че и приказката е измислил, което изобщо не е така. Аз предложих да използваме него за история на приказката, като най-лесно смилаем сюжет, защото останалите сме с по-трудни съдби и не е за 4-5-годишни деца. Неговата е най-елементарна – от бедността тръгнал да пее
и успял да се измъкне от там. Оттук насетне той нищо не е измислил, само е доукрасил, което е нормално – остава аз да му разказвам живота! Аз всъщност го и разказах, де! Неговият принос към приказката беше да напише 4 рими, които бяха толкова бездарно написани, че не знам този човек как си изкарва хляба с рап и не е умрял от глад. Защо сега един възрастен човек, Шарлопов, баща на пет деца, не спира да повтаря като развален грамофон, че това нещо е креативно?.. Не знам как той ще се измие от този срам и кой въобще ще го вземе него насериозно в бизнес средите, след като за него е креативно да вържеш коза за дърво. Не знам къде му е летвата на този човек, сигурно някъде в мините е заровена! Изключителен позор! Тези номера не могат да минат и пред деца, а все пак продукцията е за възрастни хора.

Зрителят не гледа толкова внимателно, аз все пак съм участник и нещата ги взимам малко по присърце. Зрителят с едното око гледа, с другото готви. И когато чуваш в един епизод по 16 пъти, че еди-кой си е много креативен, без дори да си го гледал, само от повтарянето, се насажда такова мнение - така се лепят етикети и някакви фалшиви герои в обществото. Телевизията не е само да отидеш да се нагушиш с пари от реклама, не може само за личния си джоб и стомах да работим. Трябва да се понесе отговорността за възпитанието и даването на добър пример. В един момент трябва нещо и да даваме на това общество. Като са ти дали ефир в най-гледаната телевизия, дай и ти нещо!

А не да представяш саботьора и злобаря Явор за нещо добро, а на всички останали да намериш кусур. Това е кошмарна наглост, хитрост и пошлост и ти на това казваш, че е доброто, а всичко друго го замиташ под килима! Изкривяват се ценностите на цялото общество. Това е много опасното в случая, което ме притеснява и възмущава. А не за някакви личностни отношения със 100 Кила, 200 грама и някакви такива, които няма да видя никога повече, както и преди това не съм.

То се видя и в задачата със снимането на рекламен клип как много иновативният Явор се опита да открадне вече стара реклама на компанията и да я приложи като своя. Това са риалити форматите – има много камери и не винаги успяват да изрежат някои такива неща и всичко цъфва. Някои падат в капана дори на собствените си сценарии. Радвам се, че ме пратиха в мъжкия отбор, защото наглостта на Явор можеше да остане и незабелязана.


*100 кила не крие, че присъствието на водещата го смущава и само пред нея не може да си разиграва коня

- Шарлопов твърди, че нямаш способността да признаеш, когато грешиш. Така ли е?
- Само че той не посочи къде греша, освен едно черно тиксо, което се виждаше на залепения плакат. Аз го признах обаче, наистина тиксото беше черно (смее се). Шарлопов, горкият, три часа си смука от пръстите някакви причини. Ако бяха малко по-подготвени, а трябва да бъдат, когато си имат работа с мен, да измислят адекватни аргументи! Нямаше смисъл да се заяждат за тази задача, защото пък работата на Марта, Тити и Рут беше пък върхът. Марта там на нищо не приличаше.

Била „Спящата красавица”, моля ти се. Тя освен цирк, нещо друго може ли да изиграе?! Къде беше там креативността – на една елементарна приказка не могат да й направят нормална драматургия и възстановка като хората. Реално Шарлопов нямаше никакви аргументи за моето уволнение, ама пък да се беше подготвил. Не може да седне и да казва на бялото черно и да си мисли, че аз няма да отговоря. Айде да си имаме уважението и да преценява кой стои пред него! Няма как да стоя и да му слушам глупостите. Ровили са си в носа да търсят причина да ме махнат и се хванаха за тиксото от 2 см, което въобще не се виждаше на този голям плакат.

Шоуто “Звездни стажанти” избило рибата откъм гафове

Шарлопов е една абсолютно несериозна фигура и много ядове ще бере оттук насетне. Много неща сътвори. Само вземи въпроса, който зададе на Рут – дали знае кой е бащата на Марта Вачкова?! Какво значение има бащата на Марта в играта, в която играе самата Марта Вачкова?! Какъвто ще да е баща й, той не е там с нас участник, за да го сравняваме и обсъждаме. Това е старата шуробаджанащина, с която в България години наред се борим, оплюваме и заклеймяваме и този седнал в праймтайма на телевизията и пак я бута напред.

По дяволи, кой го интересува кой е бащата на Марта! Ние самата Марта я виждаме, че за нищо не става. Сега баща й като е някой и дай да бутаме старата Марта до финал.

Да не говорим, че Шарлопов изобщо не прави разлика между маркетингова стратегия и просия. Не знам какъв му е бизнесът, но по всяка вероятност се е провалил и затова на дърти години е дошъл в телевизията. Този човек не разбра, че да звъниш на близки и познати да ги крънкаш да дойдат да си купят нещо, което продаваш, и маркетингова стратегия са две различни неща. Като бизнесмен ти на една просия не можеш да разчиташ.

Отделно това непознаване на човешкия фактор - нито едно уволнение не му е с точните аргументи. Уволни Денди, защото пиел бира, а 100 Кила ходи напушен там, не изтрезвява този човек, носи вонята на марихуана с него, но това не му е проблем на Шарлопов.

Носът му е запушен, очите му са запушени, не чува мръсни вицове, не му мирише на марихуана, само от тези марихуанни пари му се привижда някаква креативност в 100 Кила. И се радва на една коза, все едно не е виждал кози и не е бил в българско село, което така хубаво личи в него специално. Много има какво да се каже за това предаване. Още с първия сезон направо избиха рибата откъм гафове”, категорична е устатата “стажантка” Вулева.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, източник: blitz.bg, сн. Звездни стажанти

Свързани новини

Коментари

Kilata
20 юни 2016 | 00:08

Vuleva e nechistoplutna vmirisana skumriq i e adski prosta i kompleksirana lelka

кака Гинка
11 юни 2016 | 22:21

Когато хвърляш камъни по всичко,понякога се случва и да улучиш нещо,но това не те прави точен стрелец.Сещам се за двама такива "снайперисти" - въпросната Вулева и проф.Вучков...

Мария
11 юни 2016 | 18:40

Излишно е да споменавам, че 5 и 6 са от ромски произход. Те братята роми се подкрепят, нападнат ли един - още 100 идват от махалата да го защитават. Очаквам още :) Само ще ги помоля да застават с факти зад обидите си, тъй като Албена Вулева е завършила право в софийския, а те дори в мечтите си няма как да запишат там (за завършване да не говорим). И Албена доказва всяко свое твърдение, затова всички, които са засегнати я обиждат, защото не могат да оспорят твърденията й.

pff
11 юни 2016 | 18:30

super protivna jenica qvno e nedoebana 6tom ima tolkova zloba v neq

?
11 юни 2016 | 08:46

абе вие добре ли сте?Нито е образована нито ерудирана да не говорим пък за интелект.Злобно и бездарно същество,аз в нея не виждам никакви положителни качества.А участието й в стажантите беше пълен провал.Това че мачка и обижда не я прави пряма и честна,просто понякога без да иска нацелва мнението на аудиторията.

123Вярно , че не е от хората, които ще си признаят че са сгрешили, или че не са справили добре, защо
10 юни 2016 | 22:26

Вярно, че не е от хората, които ще си признаят че са сгрешили, или че не са се справили добре, а тя определено не се справи добре. За много от нещата обаче които коментира е много точна и удря право в целта.

до КИБИК
10 юни 2016 | 19:48

За съжаление, негово на Слави, няма как да стане.Те от години са на нож. Преди години дори я беше залял с бира, доколкото помня на морето на някакъв медиен фестивал, защото не беше понесъл жлъчните и точни коментари за него в предаването й.

10 юни 2016 | 18:25

Екзактна, както винаги! Евала

КИБИК
10 юни 2016 | 17:51

Мале-е,наистина да не попадаш в устата й!Комбинацията умна,начетена,ерудирана и МНОГО ЗЛА е жестока! Ако Слави Трифонов я вземе като политически коментатор в предаването си, опонентите му ще бъдат сринати.Въпреки,че не се знае кога ще се обърне срещу самия него.

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Пръскат с шампанско голата Михаела

Мис Плеймейт 2019 разгорещи още повече Съни бийч

Галена остана само по шапка

Певицата захвърли дизайнерските тоалети и позира гола

Гери-Никол с кактус в косите

Певицата със секси снимка с над 25 000 харесвания

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Шеф Манчев с нова жена

Готвачът се върна наскоро от почивка в Гърция

Трюфели с течно злато за сина на Джулиана Гани (Снимки)

Давид стана на 6 месеца с луксозно парти

Крисковица иска още деца

Цвети харесва да е майка

Гери-Никол показа диамантен пръстен

Подаръкът бил от гаджето й

Моника Валериева проговори за Васил Божков

Силиконката отказа бижутата след обир

Лора Караджова: Най-сетне срещнах сродната си душа

Певицата прави всичко с половинката си Марсел

Гущерова става бизнесдама

Проектът й носи нейното име

Жената на Тото се мазни на свекървата

Кристин с дълго любовно послание за ЧРД на музиканта

Зейнеб пуска при бебето само с тест за ковид

Празнувала рождения ден на Стоян Балевски през стъкло

Наша миска: Цялото ми семейство мина през Covid-19

Наистина страхът е огромен и все още не можем да се успокоим, категорична е Паолина Петракиева

Петя Дикова повлече крак-и Поли Гергушева чака бебе

Водещата отлага сватбата заради първото си дете

Бившата на Благо се изфука с огромен годежен пръстен

Есмер е астрален близнак на най-големия син на футболиста

Мариана Попова стана даскал по пеене

Певицата започва работа в училище в Плевен

Близо 200 бона за децата на убития Милен Цветков

Сред дарителите са колеги на водещия и светски персони

Тв и Риалити

Големият син на Къци става даскал

Асен досега се занимаваше с филмова музика

Ивайло Захариев го раздава батка

Актьорът помпа мускули

Засипват с неприлични снимки Силвена Роу

Готвачката иска собствено кулинарно шоу по bTV

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Нора Недкова: Живеем в биологична война

Плеймейтката с философски разсъждения

Рая заряза Явор Бахаров

Актрисата почива на морето в женска компания

Милена Славова осъди фалшификатора си

Народен певец изкопирал подписа на рок тигрицата

Виж още от Издънки

Култура

Филмът на Ники Илиев бори статуетките на ЕМИ

Церемонията вероятно ще е виртуална

Признаха Стефан Вълдобрев чак в Чили

Удостоиха го с наградата за най-добра поддържаща роля

Цирк дю Солей обяви фалит

Причината е пандемията от коронавируса

Виж още от Култура

Fashionista

Лени Кравиц стана лице на Saint Lauren

В характерната за марката черно-бяла тематика, снимките вдъхват усещане за стил и сексапил

Парижката седмица на модата се завръща

От28 септември най-голямото модно събитие започва

Гаджето на Роналдо с чорапи за 300 лева

Джорджина засне фотосесия в "Прада"

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.