Бившата жълта журналистка Албена Вулева е влязла в Къщата на "Биг Брадър" с пъклен план да победи. За разлика от предишното си участие в шоуто, когато беше на нож с почти всеки от съквартирантите си, този път тя е предприела стратегия към първото място. Лично майката на блондито - Людмила Захажаева я е инструктирала какво да прави, за да стигне големия финал и да го спечели.

Ето коя измести Вулева

Основната стратегия на телевизионерката е да го играе положителен герой, да не се кара с никой или само в краен случай. "През цялото време тя ще го раздава добричка, много готина и голяма купонджийка, за да може да се докопа до победата. Изобщо острия й език вече е с голяма цедка и няма как да видим Вулева от времената на "Сигнално жълто"", разказват приближени до Бени пред HotNews.

Ако стане Любима звезда на България, устатата лейди се надява, че това ще е билета й за връщане в голямата медийна изява. Една от основните болки на приелата исляма водеща е на професионална основа. Щерката на Захажаева, така и не може да преглътне факта, че няма собствено предаване като "Папараци", което да върви в национален ефир. В момента Албена се изявява като влогър, но уви това не й носи почти никакви дивиденти, а аудиторията й е незадоволителна.

Албена Вулева преживява от бижута

Припомняме ви, че след "Сигнално жълто", Вулева имаше опит да се завърне преди години с предаването "Панаир на суетата", което вървеше по ТВ7, но бързо бе изритана от телевизията заради несъвместимост с друго от лицата на продукцията - Люба Кулезич.