След 20 години на екран славата на Слави Трифонов сякаш започва да залязва, коментират анализатори пред HotAren.net.

Безпощадният зрител е готов да пенсионира всяко хитово предаване, ако само за миг му доскучае. А Дългия години наред се опитва да прави нови и нови проекти. Не можем да го обвиним, че стои на едно място.

Рейтингът на „Шоуто на Слави” е паднал драстично и не спира да пада. Иде ли краят на гологлавия шоумен или още не се е родил човекът, който да го измести.

Вулева: Жал ми е за Слави.

„Слави вече е по-нисък от тревата. Ако ме беше послушал на времето да изчезне, сега щеше да си спести унижението зрителите да го пенсионират”, отсича безскрупулната Албена Вулева в интервю за „ШОУ”.

Още преди години тя бе прогнозирала, че Дългия скоро ще се пенсионира, но както виждаме, той още е на екран. По думите на екс водещата на „Сигнално жълто” зрителите отдавна са отсвирили Слави Трифонов и е наистина тъжно, че навремето сам не се е оттеглил.

Тя отбеляза изрично, че няма вражда с него.

„Излишно е бивши потърпевши от напълно резонната критика на „Сигнално жълто” да се възвеличават до нивото на мои врагове”, самоуверено казва водещата.

Старата вражда ръжда не хваща. Все пак, като се има предвид, че Дългия и Албена Вулева се съдиха, едва ли мнението на устата журналистка може да е меродавно. Припомняме, че преди няколко години, обиден от критиките на „Сигнално жълто”, Слави изля халба бира върху главата на Вулева. Тя, от своя страна, заведе дело срещу него, но съда така и не се произнесе заради изтекла давност.

Твърде вероятно е Вулева още да има зъб на Дългия и затова да го „пенсионира” преждевременно, пише hotarena.net.