Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията, но и името си–Бейза ходжа. „Турското ми име е Бейза. Така ще се казва вече и моята официална страница във Фейсбук”, обяви бившата риалити звезда. В последните месеци тя не спира да шокира обществото–първо със забраждането си, а след това и с признанието, че изповядва исляма.

Според слуховете, всичко започнало заради мъж от арабския свят, пише „България днес”. Именно заради него бившата журналистка решила да промени религията си и започнала да изучава Корана. В крайна сметка след няколко месеца двамата се разделили, но интересът към религията останал у Вулева.

Гаджето на Петя Дикова гол пред...

Още миналата година тя обяви, че вече изповядва исляма, дори ходи с променени одежди. Устата водеща не спира да агитира и други да се запознаят с исляма и че това е най-миролюбивата религия на света. Дори се е записала на уроци по турски език и иска да живее в Истанбул някой ден. Като определя града като един от най-красивите. Албена вече не празнува Коледа и не яде свинско. Вижда се само с най-добрата си приятелка, която също убедила да смени религията си.

Вулева громи Кулагин с черна магия

Близки на водещата твърдят, че именно заради бившия си любим тя променя възгледите си. Но дори и след раздялата, продължава да изповядва новата философия. Преди да срещне арабската си любов, Албена имаше дългогодишна връзка с фитнес инструктора Недик Недев. Двамата дори се сгодиха, но така и не стигнаха до брак, след като той си намери по-млада жена.